Nágel Kornél

Nágel Kornél

Addiktológiai konzultáns, gyászkísérő

„Ha ma nem használok szert, akkor az már egy 51%-ban sikeres nap!”

Ezt megtapasztalva ma már úgy látom, hogy ha a szerhasználatot kivesszük életünk képletéből, akkor minden nap sikeresen zárulhat. Ezt nem élhettem meg szerhasználóként, de ma már minden napom így indul és fejeződik is be.

Saját élményű szakemberként, diplomás segítőként azokat várom, akik meg szeretnének szabadulni káros szenvedélyeiktől, akik valódi és tartós megoldást szeretnének szerhasználatukra, és ebben cselekvő módon készek részt venni.

A felépülés útja hosszú, egy teljes életen át tartó kaland, ennek az indulásában tudok segítséget nyújtani. A kulcs a változás és a józanság megtartása, amely segítség nélkül sokszor szinte lehetetlen, együtt, megélt tapasztalatok segítségével viszont sikeres lehet ez az önismerettel járó nagy utazás.

Célom, hogy ezeken a találkozókon megtapasztalja mindenki, hogy amivel most éppen küzd, abban a bizonytalan és sokszor kilátástalan helyzetben nincsen egyedül és van megoldás. Tapasztalatom és felépülési élményem kapcsán azt tudom átadni, hogy nincsen olyan reménytelen élethelyzet és szerhasználati mélység, amit nem lehet megoldani, amennyiben a nyitottság, hajlandóság és őszinteség megvan a változáshoz. Ezek mentén tudunk közösen fejlődve, problémákat meghaladva elindulni a szermentes és teljes, új élet felé.

Munkahelyem:

Családi Felépülési Központ, Szőc

Tanulmányaim:

Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola, Eger

Corvinus Egyetem, Budapest, Tájépítész mérnök

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Budapest, Addiktológiai konzultáns

Napfogyatkozás Egyesület, Budapest:

  • Gyászcsoport vezető képzés
  • Gyermekek gyásza képzés
  • Gyásztanácsadó képzés

Foglalkozások

Állapotfelmérés, terápia tervezés: 90 perc

Egyéni konzultáció: 60 perc

Hozzátartozói konzultáció: 60 perc 

Családi konzultáció: 60 perc 

Gyászkísérés, veszteségfeldolgozás: 60 perc

Ár

25.000 FT / alkalom

25.000 FT / alkalom

25.000 FT / alkalom

30.000 FT / alkalom

15.000 FT / alkalom

Közös Lépés