Sáringer Zoltán

Sáringer Zoltán

Addiktológiai konzultáns

Egy Kierkegaard-nak tulajdonított mondás szerint “az élet előrefelé élhető, visszafelé érthető”…… szépen lassan rájössz, hogy igenis lehet és tudsz is alkohol nélkül élni, problémákat megoldani, megélni. Rájössz, hogy az alkohol csak a szered volt, hogy az egész mögött az alapvetően addiktív, sok mindennel kapcsolatban szenvedélyes személyiséged húzódik meg.

Sáringer Zoltán vagyok, addiktológiai konzultáns, 2006 óta felépülő, saját élményű segítő. Saját tapasztalataimat is szeretném felhasználni olyan szenvedélybetegek és hozzátartozóik megsegítésére, akik felismerték a problémájukat és szeretnének azokra megoldást találni. Ez az első lépés egy szermentes, boldog élet felé, amelyben a felépülőnek tisztán kell látnia saját felelősségét és feladatait. Hiszem, hogy annak a szakembernek volt igaza, aki 2006-ban azt mondta nekem:

“Én hajlandó vagyok magának segíteni, de csak akkor ha együttműködik velem.”

Magyar és angol nyelven egyaránt várom, amennyiben alkoholproblémája van, ha emiatt a  párkapcsolatában, családjában vagy munkahelyén alakultak ki problémái, illetve amennyiben életvezetési tanácsokra van szüksége.

Tanulmányok:
Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar- addiktológiai konzultáns

Média megjelenéseim:

Foglalkozások

Addiktológiai konzultáció

Ár

15.000 FT / alkalom

Közös Lépés