Kispesta Zsuzsa

Kispesta Zsuzsa

Pszichológus, terapeuta, család és párterapeuta, coach

Középiskolás korom óta érdekelnek az emberek és ez mindig is meghatározta, meghatározza az életemet. Így nem véletlen a pályaválasztásom sem, egyik tanult szakmám pszichológus. Pszichológus diplomámat az ELTE BTK pszichológia szakán, klinikai szakpszichológus oklevelemet a Semmelweis Egyetemen szereztem. Több egyéni és csoportos terápiás módszerben képződtem: EGO klinika – Módszerspecifikus (analitikusan orientált) gyermekterapeuta képzés, Családterápiás képzés – Blága Gabriella (kiképző család-pszichoterapeuta), Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület – Szimbólum terápiás képzés – Metamorfózisok -Szőnyi Magda

Hiszek abban, hogy pszichológusként és coach-ként az a dolgom, hogy kérdezzek, és hogy megértsem, hogy mi az igazi probléma. A beszélgetések során arra törekszem, hogy segítsem, támogassam az embereket a számukra megfelelő megoldás megtalálásában. Itt a számukra megfelelőn van a hangsúly! Van, hogy ez a folyamat könnyen megy, van, hogy hosszabb idő. Meghallgatással, odafigyeléssel, bizalommal és empátiával igyekszem segíteni az együtt gondolkodást.

Több mint 20 évet dolgoztam Nevelési Tanácsadóban, ahol gyerekekkel/fiatalokkal és szüleikkel dolgoztam, valamint több éve folytatok magánrendelést. 
A rendelés keretében fogadok párokat és családokat, illetve felnőtt egyéni klienseket a következő problémákkal: elakadás magánéletben, kapcsolatban, karrierben; stressz, szorongás; élethelyzeti válság; ismerkedési, pár keresési nehézségek (miért vagyok egyedül, miért nem találom a párom); párkapcsolati és családi nehézség; veszteség feldolgozás (szakítás, gyász); önbizalom építése, erősítése.
Az a tapasztalom, hogy ezekben az esetekben segítséget jelent egy konzultáció, tanácsadás vagy ha szükséges egy hosszabb feltáró folyamat.

A pszichológus munka mellett az üzleti élet területén is dolgozom, az utóbbi években tanácsadóként elsősorban a HR területekkel foglalkozom, illetve coachingot tartok közép és felsővezetők számára.

Fontos számomra a nonprofit szerveztek támogatása; a Hősök Tere Alapítvány HR területének vezetését látom el 6 éve.  Szívesen foglalkozom még önismeret mélyítéssel, önfejlesztési folyamatokkal és karriertanácsadással. (CV írás, interjúra felkészítés)

Ár

15.000 FT / alkalom

13.000 FT/ alkalom

12.000 FT/ alkalom

22.000 FT/ alkalom

Közös Lépés