Nagy Zita

Nagy Zita

Klinikai szakpichológus és család és párterapeuta jelölt

Úgy gondolom, hogy szinte mindig az első lépést a legnehezebb megtenni, belekezdeni valami ismeretlenbe. Bátor dolognak tartom azt felismerni, hogy valamiben elakadtunk –legyen az egy apró dolog az életünkben vagy hatalmas nehézség – és hogy ebben szeretnénk segítséget kérni. Ugyanígy van ez a pszichológiai tanácsadás folyamatával is, hiszen egy ismeretlen szakemberhez fordulunk, és neki szavazunk bizalmat azzal, hogy ott lehet a pszichológus, mint kísérő az életünkben.

Ezért is szeretnék a következőkben röviden bemutatkozni Önöknek, hogy előzetesen is megismerhessék szemléletemet. A pszichológia szakot az ELTE-n végeztem klinikai –és egészségpszichológia szakirányon. Jelenleg is folytatom a felnőtt klinikai szakpszichológusi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen. Munkámat főként a dinamikus – és a rendszerszemlélet jellemzi: véleményem szerint a hozott családi minták, a múltbeli viselkedési és kapcsolati mintázatok felismerése sokat segíthet a jelen problémakörének megoldásában.

Munkáim során eddig dolgoztam megváltozott élethelyzetben lévőkkel, olyan társadalmi rétegekkel is, akik nehezen jutnak segítséghez. Jelenleg serdülő és felnőtt korosztállyal egyaránt foglalkozom, a problémák, amikkel főként hozzám fordulnak: a serdülőkor átmeneti időszakából adódó nehézségek, illetve a szülői kapcsolatokban, párkapcsolatban adódó kommunikációs nehézségek. Dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül, illetve pár –és családterápiát is végzek társvezetéssel. Jelenleg, mint családterapeuta jelölt tanulmányaimat folytatom.

Munkáimat szupervízió mellett és saját egyéni önismereti munka mellett végzem, mivel nagyon fontos számomra, hogy aki hozzám fordul, azzal felelősségteljesen dolgozzak és a legmegfelelőbb ellátását nyújtsam számára. Ehhez önmagam képzését elengedhetetlennek tartom. Munkám során alázattal, tisztelettel és odafigyeléssel fordulok az emberek felé. Köszönöm előre is a bizalmukat.

Ár

12.000 FT / alkalom

21.000 FT / alkalom

21.000 FT / alkalom

Közös Lépés