Arra törekszem, hogy közösen tárjuk fel a minket körülvevő valóságot. Megértéssel és szelíd konfrontálással segítem ügyfelemet, hogy egyre tudatosabban és transzparensebben tudjon jelen lenni a különböző munkahelyi vagy magánéleti kapcsolataiban. Hiszem, hogy kitartó munkával, érzelmeink megélésével, szükségleteink és igényeink felvállalásával radikálisan tudunk változtatni életünk minőségén.

Szervezetpszichológusi és tréneri tapasztalatomból kifolyólag komplexen látok rá ügyfeleim helyzetére. Számtalan különböző területről érkező vezetővel dolgoztam már együtt, ezért tudom: nem az a legnehezebb, hogy megoldást találjunk egy problémára, hanem az, hogy felismerjük az ismétlődő mintázatokat saját működésünkben, amelyek az éppen aktuális probléma kialakulásához vezettek.

Végzettségemet tekintve szervezetpszichológus vagyok. Tapasztalatot szereztem nemzetközi multinacionális cégnél (AUDI), később pedig Magyarország egyik vezető tanácsadó és szervezetfejlesztő cégénél, a Human Telex Consultingnál dolgoztam. Jelenleg egyetemi tehetséggondozással és szabadúszó, szervezetfejlesztési projektekkel foglalkozom. 

Sipka Bence

Sipka Bence

Pszichológus, coach, tanácsadó

Ár

15.000 FT / alkalom

14.000 FT / alkalom

14.000 FT / alkalom

14.000 FT / alkalom

Közös Lépés