Magyar-Gáti Szilvia

Magyar-Gáti Szilvia

Tanácsadó szakpszichológus, integratív tanácsadó

„Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie! Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek, kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk!”

Antoine de Saint-Exupery

2007-ben végeztem a Debreceni Egyetem pszichológus szakán. 2008-tól dolgozok pszichológusként a Készenléti Rendőrség kötelékein belül, magánrendelésemet pedig emellett a 2014-es évben kezdtem el. Szakmai szempontból a párhuzamosan vitt két munkaterület aktív időszakát két kislányom születése csillapította. 

Egész fiatal koromban jutottam arra a döntésre, hogy ezt a pályát választom, és már az egyetemi évek alatt is hamar körvonalazódott számomra, hogy a tanácsadás és a terápiás vonal felé húz a szívem. Módszerspecifikus képzéseim sorát így már azokban az években megkezdtem.Fontosnak tartom a hitelesség szempontjából a folyamatos képzés mellett a saját önismereti utam járását, hogy valóban elmondhassam tudom, sejtem, érzem és adott esetben megéltem azt, ami a másik székben ülőben történik.

Leginkább hipnoterápiás eszközökkel dolgozom, melyek segítségévek közelebb kerülhetünk a felszín alatt húzódó valós tartalmakhoz. A csoportos technika területén a családállítást alkalmazom.  Ezen kívül használok munkám során rövid dinamikus pszichoterápiás elemeket és a KIP, NLP és a családállítás módszereit.

 

 

Ár

14.000 FT / alkalom

12.000 FT / alkalom

Közös Lépés